Oyuncu Caddesi - Full Oyun - Torrent İndir - Film - Dizi - Program Forumuna Hoşgeldiniz
Eğer sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, lütfen öncelikle Forum Kurallarını okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
Eğer zaten kayıtlı kullanıcı iseniz, lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile, Giriş yapınız. (Sitemize üyelik ücretsizdir).
Sponsor Reklam

Admin avatar
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Metin2 Nasıl Oynanır?


Çevrimdışı Admin
#1

Metin2 Nasıl Oynanır?

metin2-300-300.jpg

Metin2 nasıl oynanır?

Metin2 çok oyunculu online istemci oyundur. 2005 yılının mart ayında Ymir Entertainment Co. Ltd. şirketi tarafından Kore'de yayına başladı.2006 yılında Gameforge 4D GmbH tarafından satın alındı ve 17 dilde hizmet vermeye başladı.Oyunun Türkiye sunucularında toplam 44 sunucu bulunmaktadır.

Metin2'nin konusu üç büyük imparatorluğun savaşını anlatan bir uzakdoğu hikâyesidir.İlk olarak sadece hayvan ve bitki hayatı vardı ve bir gök taşı gelip vahşi hayatı kırıp üç imparatorluğun sınırlarını çizdi.Oyunda amaç ise savaşarak kendini geliştirmektir.

Her oyuncu karakterini oluştururken kendine bir sınıf seçer bunlar: Savaşçı , ninja , sura ve şamandır.

Savaşçı: Becerileri ve ağır zırhlarıyla savaşçılar yakın dövüş konusunda büyük rol oynarlar. Güçlerini kuvvetli fiziksel yapılarındanve dengeli zihinsel yapılarından alırlar.Seçtikleri özelliğe göre yavaş olan çift el silahlarıyla rakiplerini yıkıma uğratabilir veya çok daha hızlı olan kılıç ve kalkanlarını beceriyle kullanarak kendilerini savunabilirler.

Ninja: Ninjalar pusu kurarak saldırabilen profesyonel suikatçilerdir. Hızı ve hareketliliği sağlamak için hafif zırhlar giyerler.Kendilerini bu yeteneklere adadıkları için, Ninjalar hançer ve yay kullanan usta dövüşçülerdir. Aynı zamanda kılıç da kullanabilen ninjalar oyunda 3 farklı silah kullanabilen tek karakterdir.

Şaman: Şamanlar zekidirler ve güçlü büyülerini kulanırlar. Savaşırken ve arkadaşlarına destek olurlarken, onların mistik güçleri çok etkilidir.Bu yeteneklerdeki uzmanlıkları sayesinde, bir Şaman saldırıların gücünü artırabilir ya da iyileştirme gücü sayesinde başka oyuncuların canını doldurabilir veya alınan hasarı azaltacak büyüler yapabilirler.

Sura: Suralar Kötülük Tohumunu kollarında büyütmeye karar verdiklerinde sihirli güçler kazanan Savaşçılardır. Bu nedenle yakın dövüş savaşçılarına karşı ustadırlar uzak mesafeden sihir ile saldırı yapabilirler.Bu yeteneklere olan gereksinimlerinin sonucu olarak, saldırı sihirlerini güçlendirebilirler ya da ek destek büyüleri kazanabilirler.Alınan hasarı azaltan ve rakibe sürekli hasar veren büyülere sahip olan suralar sadece kılıç kullanabilirler.

Metin2 indirerek sizlerde bu maceraya ortak olabilirsiniz.

Ara
Cevapla
Bunu Beğenenler:
Çevrimdışı EgeKaplan.
#2
Eski Metin2 kalmadı artık. Şimdi herkeste hile var 105 olmuşlar. Ben bileğimin hakkıyla 92 ye geldim adamın tekiyle tartışdım diye ban yedim. Sonra 1-2 sene oynamadım arkadaşımda oynuyodu. Oda gel birdaha başlayalım dedi(2010 yıllarında).Sonra birdaha kastım çok para harcadım. En az 500 TL ep aldım. Sonra onuda çaldılar. O gün bugündür daha oynamıyorum.
Ara
Cevapla
Bunu Beğenenler:
 


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  [Oyun Haber] The Witcher 3: Wild Hunt, FPS olsaydı nasıl olurdu? Cebinetstar 0 1,246 07.06.2015, Saat:10:36
Son Yorum: Cebinetstar
  [Oyun Haber] DirectX 12 oyunları nasıl etkileyecek? SinanKaptan 0 1,049 22.01.2015, Saat:17:29
Son Yorum: SinanKaptan
  [Oyun Haber] The Crew'un PC grafikleri nasıl olacak? (Video) Kaya. 1 1,419 01.11.2014, Saat:21:00
Son Yorum: Ozkan.
  [Oyun Haber] League of Legends nasıl bu kadar popüler oldu? Yusuf22Team 0 1,252 25.03.2014, Saat:09:41
Son Yorum: Yusuf22Team



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi